Results 1 to 4 of 4

Thread: "New Post" inconsistent displays

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Inwood, WV
    Posts
    741

    "New Post" inconsistent displays

    I use the "New Post" feature and have been very happy with it until recently. About half the time I get postings from some of the forums that I have selected to exclude. Some of the time I get the drop down menu to select which forums to exclude and I've found that if I don't click the box at the bottom to remember my selections I will get other forums postings. Other times I do not get the drop down menu. In the past it remembered my exclusions until I updated my choices.


  2. #2
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Hayes, Virginia
    Posts
    10,252
    Paul,

    The New Post feature was created by our server Administrator Aaron Koehl. Possibly his code has some compatibility issues with a recent upgrade to vBulletin. We constantly receive security updates that Aaron has to install and I doubt that he tests all of the custom stuff he has installed.

    I will ask Aaron to take a look at the New Post feature to see if he can find a problem.
    .

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Inwood, WV
    Posts
    741
    Thanks Keith.


  4. #4
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Seabrook, TX (south of Houston)
    Posts
    2,962
    Blog Entries
    3
    One thing I have noticed that started several weeks ago is that when I go to SMC home page initially, I can't go to New Posts and select Find New Posts and have it "honor" my exclusions. But if I go to Forums firsts and them back to Home, it works like it used to. Clear as mud, right?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •